_MG_2573-1Na een loopbaan bij de Nederlandse Koopvaardij, was hij betrokken bij VTS Schelde-monden. Gedurende die tijd werd Cees getraind in de plaatselijke  christengemeente, gevormd en groeide het verlangen naar het méér zichtbaar worden van het Koninkrijk van God in de maatschappij.

Door Gods liefde en genade ontwikkelde zich een intensieve betrokkenheid met de plaatselijke, landelijke en internationale apostolisch- profetische bedieningen. Hij houdt ervan om op iedere plaats dienstbaar te zijn voor groepen van verschillende denominaties, in kerken op seminars en ander soortige samenkomsten waar hij wordt uitgenodigd en de Geest hem ruimte geeft om hieraan uitvoering te geven.

Hij is een motiverende spreker, geeft onderwijs, heeft een bestuurlijke bekwaamheid, ondersteunt en werkt samen met apostolische- en profetische bedieningen tot uitbreiding van het Koninkrijk van God. Zijn dienstbetoon is wereldwijd en zijn passie is het Lichaam van Christus te zien samenkomen in eenheid, gelovigen die volledig dienstbaar zijn in hun bekwaamheid, zodat zij zich kunnen ontwikkelen in al hun gegeven mogelijkheden zodat de volgelingen van Jezus zullen opstaan in haar bestemming.

Cees is getrouwd met Elly en zij wonen in Vlissingen, Nederland. Zij hebben twee kinderen waarvan de oudste is getrouwd. Inmiddels grootouders van twee kleinkinderen. Zij zijn de oprichters van "Support Ministries".

Naast het dienende werk , zorgen zij voor de dagelijkse gang van zaken binnen "Support Ministries".

Cees vraagt geen specifiek bedrag tot dienstbetoon maar komt op basis van een liefde offer. Wel vragen we de reiskosten te vergoeden en eventuele accomodatie te verzorgen. Hij vertrouwt erop dat de Heer de zal voorzien in het benodigde voor het werk van Support Ministries. We staan open om zo effectief mogelijk dienstbaar te zijn in de specifieke plaatselijke omstandigheden.

Algemene Linken

De beste Bijbel software gratis beschikbaar

De Boodschap communiceren met Posters

Functioneren in de samenleving met jou bekwaamheid.

Cees Kalender

Januari 2018
Z M D W D V Z
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Cees Evenementen

Geen evenementen

Doneren via Paypal

Enter Amount:

Shopping Cart

VirtueMart
Uw mandje is momenteel leeg.

bezoekers

free counters