Aktiviteiten van Support Ministries ondersteunen mensen die in hun geloof willen ontwikkelen en dit ook praktisch handen en voeten willen geven. Enorme veranderingen vinden plaats in de wereldwijde gemeente. Mensen maken zich los van religie en ontdekken de sleutels van het Koninkrijk van God. Dat heeft alles te maken met relaties en leren functioneren overeenkomstig het hart van God.

Support Ministries geeft hieraan handen en voeten door: hulp- en ondersteuningsprojecten, adviseren en toerusten. Het grote doel is dat mensen zullen groeien in geloof, vrijheid en volwassenheid in het leven met God en daarin elkaar ondersteunen in praktische zin. Een groei van het bewustzijn dat dit  invloed uitoefent op de maatschappij waarin wij leven, waardoor mensen in aanraking komen het levende Evangelie van Jezus Christus.

Via onze nieuwsbrieven worden de projecten bekendgemaakt en kunt u daarin deelgenoot zijn door te reageren en/of financieel bij te dragen

Heeft u belangstelling om bijvoorbeeld toerusting activiteiten te organiseren in uw regio, laat het ons dan weten. U kunt uw belangstelling kenbaar maken door via de contact pagina ons een e-mail te sturen. Alle aanvragen zullen zorgvuldig in behandeling worden genomen.

Algemene Linken

De beste Bijbel software gratis beschikbaar

De Boodschap communiceren met Posters

Functioneren in de samenleving met jou bekwaamheid.

Events Calendar

Januari 2018
Z M D W D V Z
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Evenementen

Geen evenementen

Doneren via Paypal

Enter Amount:

Shopping Cart

VirtueMart
Uw mandje is momenteel leeg.

bezoekers

free counters